Για οποιαδήποτε απορία έχετε,
μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την
παρακάτω φόρμα επικοινωνίας


Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορείτε να μας καλέσετε στα

210 6669049
6947 849029

 

 

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται απεντόμωση σε ένα χώρο;
Σε σπίτια, πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων κλπ, απεντόμωση καλό είναι να γίνεται έστω και προληπτικά μία με δύο φορές το χρόνο. Σε χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως χώροι εστίασης, επιχειρήσεις παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων, χώροι υγείας, απαιτείται ειδική προσοχή με προγραμματισμό ψεκασμών ίσως και ανα μήνα.
Είναι οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις επικίνδυνες για εμάς που κατοικούμε η χρησιμοποιούμε ένα χώρο;
Όχι, οι απεντομώσεις και απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται από την επιχείρηση μας δεν αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Ολα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος κατάλληλα για κατοικημένους χώρους και ο τρόπος εφαρμογής είναι τέτοιος ώστε να περιορίζει τις συνέπειες στο ελάχιστο.
Πώς θα ξέρω τι εργασία πραγματοποιήθηκε στο χώρο μου και τι απαιτείται μετά τον ψεκασμό;
Πέρα από την προφορική ενημέρωση από τον υπεύθυνο γεωπόνο μετά από κάθε εργασία εκδίδουμε πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφεται η δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιήθηκε, το αντίδοτο αυτής, όπως και οι απαραίτητες προφυλάξεις.
Μπορώ να κάνω μυοκτονία όταν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο υπάρχουν κατοικίδια η οικόσιτα ζώα;
Ναι διότι τα σκευάσματα για την καταπολέμηση των τρωκτικών τοποθετούνται σε ειδικές δολωματικές παγίδες από τις οποίες εύκολα μπορεί να περάσει ένα τρωκτικό αλλά οποιοδήποτε μεγαλύτερο κατοικίδιο ζώο δεν μπορεί να προσεγγίσει το σκεύασμα.
Υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης εντόμων και τρωκτικών με βιολογικό τρόπο;
Ναι υπάρχει η δυνατότητα χρήσης παγίδων συλλήψης εντόμων και τρωκτικών, βιολογικών απωθητικών σκευασμάτων όπως και βιολογικών εντομοκτόνων.

Στείλτε μας το μήνυμα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας

 

    [recaptcha]